top of page

Nieuws

Payot Expert Purete

 

Expert Purete werkt intensief, zuiverend en matterend. Deze lijn bestaat uit 5 producten voor de gecombineerde tot vette huid van elke leeftijd voor een schone, zuivere en stralende huid.

Payot Hydra 24 levres

 

De Hydra 24 levres is een hydraterende en beschermende stick voor de lippen. Deze stick herstelt en heelt de lippen tegen weersinvloeden.

De stick heeft een neutrale tot lichte geur, is transparant en voelt niet vet aan. Tevens is de stick hypoallergeen en vrij van conserveringsmiddelen.

 

Prijs: € 9.00

 

Het Rode Wonder

 

Een nieuwe, extra behandeling in huidverzorging. Ervaar het Rode Wonder. Een uniek verzorgend masker met een unieke structuur die na het aanbrengen direct de huid bindt en intensief verzorgt. Een weldadige warmte verspreidt zich over het hele gezicht.

 

De hoogwaardige druivenpitolie trekt onmiddellijk in de huid voor een verzorgend effect en geeft een soepel en zacht gevoel.

Hyaluron 2.0

Een fluid voor het gezicht met een geavanceerde hyaluronformule. Hyaluron ondersteunt de huid bij het opvullen van de vochtdepots. Deze gelachtige vochtmagneet wordt in het bindweefsel aangemaakt en is een waar multitalent; vult de huid op, ondersteunt collageen en elastische weefsels in de huid en gaat ook vrije radicalen tegen.

 

De huid houdt meer vocht vast en slaat het vocht beter op, lijntjes zijn meteen minder zichtbaar. Het is niet vet en trekt snel in, geschikt voor alle huidtypes.

Cashmere
 

De ideale huidverzorging; Cashmere! De combinatie van het Cashmere extract en ureum (voorkomt uitdroging) verzorgen de huid intensief en maken haar weer glad en soepel.

 

Verkrijgbaar in handbalsem, bodybalsem en doucheschuim.

bottom of page