top of page

Alcina

Alcina Balance Kosmetik biedt een wetenschappelijk onderbouwd assortiment, dat niet alleen indruk maakt door de veelheid aan nieuwe producten, maar tevens overtuigt dankzij de optimaal gedoseerde combinatie van werkzame bestanddelen, die doelgericht zijn afgestemd op de behoefte van verschillende huidtypen.

 

De huid kan alleen gezond en mooi zijn als zij zich in haar natuurlijke evenwicht bevindt. Daarom heeft Dr. Wolff in samenwerking met toonaangevende huidklinieken een individueel verzorgingssysteem ontwikkeld dat de beste eigenschappen van de geneeskunde en de cosmetica bij elkaar brengt.

 

Dr. Kurt Wolff deed met zijn dermatologische kennis, energie en intuïtie, wetenschappelijk onderzoek naar de functies van de huid voor het totale gevoel van welbevinden. Hij ontdekte dat de huidfuncties – zoals al het leven in de natuur  –  zich van nature instellen op het principe van een natuurlijk evenwicht. Invloeden van binnenuit en buitenaf kunnen deze balans echter verstoren. Om telkens een individueel evenwicht te bereiken, ontwikkelde hij producten voor de specifieke behoeften van de verschillende huidtypen. Op deze basisprincipes zijn de huidige onderzoeken en ontwikkelingen van de Dr. Kurt Wolff Balance Kosmetik nog gebaseerd. Voor individuele schoonheid in een perfecte balans.

 

Tevens biedt Alcina altijd de passende make-up, afgestemd op individueel type en de betreffende gelegenheid. Het assortiment van Alcina Balance Kosmetik omvat naast de belangrijkste standaardkleuren tevens veel trendy schakeringen met harmonieuze nuances voor elk type, elke stijl en elke gelegenheid.

bottom of page