top of page

Microneedling

Bij microneedling worden er gecontroleerde microkanaaltjes gemaakt om het biologische reparatiemechanisme van de huid te activeren. Hierdoor ontstaat er een versnelde regeneratie met als gevolg een hogere fibroblastactiviteit.

Met microneedling zijn we in staat om de huid te verjongen, verstevigen en te versterken. De 9 zeer fijne naaldjes met zorgvuldig afgestemde scherpte zorgen voor miniscule epidermale perforaties. Het stabiele hoge tempo waarmee de naaldpunten de huid raken zorgen voor een zeer gelijkmatige activatie. De hoogwaardige werkstoffen waarmee tegelijkertijd gewerkt wordt kunnen hierdoor beter en dieper in de huid dringen.

De Skinneedler is in te zetten bij fijne lijntjes en rimpels, niet egale huidstructuur (grove poriën, littekens e.d.), vermoeide uitstraling, huidverslapping, vocht- en voedingstekorten in de huid, couperose, hyperpigmentatie en zonschade.

Het resultaat? Minder lijntjes en rimpels, meer egale huidstructuur, betere huidbarrière, stevigere, elastische huid en voeding optimalisatie.

 

De contra-indicaties van deze behandeling zijn infecties in het behandelgebied, zoals open wonden, koortslip, actief eczeem, actieve acné, huidkanker, diabetes, afwijkingen in bloedstolling en zwangerschap.

Direct na de behandeling kan de huid lichte, matige roodheid vertonen, kan de huid warm aanvoelen, dient u directe blootstelling aan zonlicht te vermijden, wordt er geen water aangebracht op de huid, worden doorbloedingsstimulerende activiteiten afgeraden, de huid bevindt zich in een "onstekingsfase", gedurende 72 uur. Tijdens deze periode die u aangepaste skincare te gebruiken. Bij een kuur krijgt u 1 behandeling gratis en is de aftertreatmentset inbegrepen.

 

Behandelprijs gelaat € 135,00 (45 minuten)

Behandelprijs hals € 110,00 (35 minuten)

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen, 1 keer per 3 weken.

De behandeling bestaat uit volgende:

* intake

* reiniging van de huid

* enzymatische peeling

* microneedling, inclusief DNA ampul

* crème 1

* huid kalmeren met ijskogels

* SPF

* after-treatment set voor thuis

Het resultaat is per persoon verschillend. Onderhoud is heel belangrijk. Het is aan te bevelen om in het voor- en najaar een kuur te doen. 

Dermaceutix

Chemische peelings voor huidverbetering, voor alle huidtypes. Glycolzuur en salicylzuur vallen beide onder de noemer “chemische peelings”. Glycolzuur werkt als een antioxidant en maakt pigmentvlekjes en droogtelijntjes minder zichtbaar en gaat huidveroudering tegen. Salicylzuur dingt door in de poriën, bij puistjes/onstekingen, mee-eters, overtollig talg, rokershuid, remt roodhuid in de huid af. Ook geschikt voor de gevoelige huid en huidaandoeningen als rosocea, eczeem en acné.

 

Na het gebruik van salicylzuur zijn ontstekingen en mee-eters verminderd, is de huid zichtbaar verhelderd en meer stralend, is de huidstructuur meer egaal; poriën, onregelmatigheden en lijntjes zijn verfijnd en de barrièrefunctie van de huid is sterker.

 

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur aangeraden. De kuur zal opbouwend uitgevoerd worden. Daarna is het raadzaam om deze behandeling 1 x in de zes weken te boeken om het resultaat te behouden. De prijs van een kuur (zes behandelingen) is € 400,00. Dit is inclusief de Aloë Vera Gel en de Ultra Protection SPF 30.

 

Dermaceutix G10 (gevoelige huid) behandeling los € 65,00

Dermaceutix G20 (normale huid) behandeling los € 65,00

Dermaceutix G50 (intensieve huidverbetering) € 70,00

Dermaceutix SPO2 (gevoelige huid) € 60,00

Dermaceutix SO2 (vette huid) € 62,00

 

Elke behandeling bestaat uit het volgende;

 • Reiniging, afgestemd op het huidtype

 • Vitamine C schuimreiniging

 • Pre-peel solution

 • Dermaceutix G10, G20 of G50

 • Neutralizing lotion   

 • Proteïne masker

 • Massage

 • Aloë Vera Gel

 • Vitamine C crème

 • Ultra Protection SPF30

Bindweefselmassage


 

Door het verouderen van de huid, wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De huid wordt slapper en dat veroorzaakt rimpels.  
Bindweefselmassage is bewezen effectief. Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. En door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acné ontstaan. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Resultaat; een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur. Om een optimaal resultaat te behalen, raad ik een kuur van 5 tot 10 behandelingen aan. Na een paar behandelingen ziet je huid er beter uit en wordt het weefsel soepeler. Een prachtige massage om de huidconditie te verbeteren.

Buccalmassage
De laatste trend op het gebied van bindweefselmassage; Buccal massage. Het is de favoriete massage van Meghan (je weet wel, van prins Harry 😉). De toning en buccal massage. Met de toning massage wordt het spierweefsel van decolleté, hals en gezicht gemasseerd. Daarna doe ik de buccal massage waarbij de spieren van de wangen, kin en kaak met handschoenen ook van binnenuit worden gemasseerd. Het doel van deze massage is uiteraard huidverbetering.

De buccalmassage wordt in combinatie met de bindweefselmassage gegeven. Deze massage is voor mensen met zichtbare rimpels en groeven, hoge spanning van de gezichtsspieren (door o.a. stress), slappe gezichtshuid, ingevallen wangen, asymmetrie van het gezicht, verkleefde gezichtsdelen (bijvoorbeeld mensen die tandenknarsen of kaken klemmen), littekenweefsel, acné (alleen als er geen ontstekingen zijn) en oorsuizen.

De behandeling bestaat uit het volgende:
* reiniging 
* bindweefsel- en buccalmassage
* vitamine C crème 

Behandeling los € 55,00 (35 minuten) 
5 behandelingen € 225,00 (1 keer per week)


Om het effect te behouden, is het advies om 1 x per maand een bindweefselmassage te ondergaan. Het resultaat van meerdere behandelingen is niet alleen een gladdere, heldere teint van de huid, maar wordt er ook opgehoopte stress en afval- en gifstoffen uit het gezicht verwijderd. En, niet onbelangrijk, wordt een gevoel van ontspanning ervaren.

De contra-indicaties van deze behandeling zijn koorts, hartklachten, bloeddruk problemen, algehele malaise, bloedverdunners, hemofilie (erfelijke afwijking in de bloedstolling), kwaadaardige tumoren, zwangerschap, chronisch eczeem. Deze behandeling kan na Botox na 1 week toegepast worden en bij fillers na 3 weken.


 
ScKinnutrition

ScKIN Nutrition biedt mogelijkheden voor: een mooie huid, haarvolume, natuurlijke huidverjonging, energiegebrek, vegan detox programma, ondersteunen van het immuunsysteem, afvallen en een fit lichaam. Een mooie huid van binnenuit!

Met ScKIN Nutrition werk je met één product aan meerdere oplossingen tegelijk.

De Super Greens is compleet Vegan! En daarom geschikt voor vegetariërs.

Binnen ScKIN Nutrition neem ik jou graag mee in de wereld van gezonde voeding voor jouw huid. Krijg jouw beste huid ooit met ScKIN Nutrition!

Door de 3 minuten test te doen krijg je al een heel goed beeld welke producten jou verder kunnen helpen om energieker, beter in balans te komen en een mooie huid te krijgen.

 • Ondersteunt bij problemen met de huid

 • Helpt de hydratatie van de huid

 • Behoudt de stevigheid van de huid

 • Een mooie huid begint van binnenuit

 • Natuurlijke huidverjonging

 • Draagt bij aan mooie haren en nagels

 • Helpt het haarvolume te verbeteren

 • Anti-aging formule

 • Vitamine C is nodig voor de aanmaak van collageen wat de huid verstevigd.

 • ScKIN zit vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica, immuunsysteem ondersteunende stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

bottom of page