top of page

Lichaam

Wij zijn zuinig op uw lichaam......

Lichaam

Hectiek en stress maken deel uit van het dagelijkse leven. Dit heeft ook zijn weerslag op ons lichaam en onze huid. Door het ondergaan van een volledige lichaamsbehandeling, zoals een massage of een pakking, kunt u op adem komen en beleven hoe rijke werkstoffen uw huid tot leven brengen. Dit heeft een weldadige uitwerking op lichaam en geest. Om het totaalplaatje compleet te maken kunt u ook nog even in de sauna en voor een kleurtje onder de zonnebank.

 

Soms heeft uw lichaam behoefte aan totale ontspanning. Als u het druk heeft gehad of puur als verwennerij. Een heerlijke uitgebreide hotstone massage is dan bijvoorbeeld een weldaad voor uw lichaam.

Voor diverse luxe lichaamsbehandelingen bent u bij Beautysalon Skincare aan het juiste adres. Een heerlijke massage of een arrangement behoort tot de mogelijkheden. Een moment van rust, een moment voor uzelf. Door de drukte van alledag wordt dit snel vergeten. Neem een keer een moment voor uzelf en laat u in een rustige omgeving verzorgen in de salon.De huid- en lichaamsverzorging is bij Beautysalon Skincare van topkwaliteit.

 

Met behandelingen voor gezicht en lichaam wordt u in de watten gelegd. De behandelingen zijn niet alleen een weldaad voor uw lichaam, maar zorgen zichtbaar voor een verbetering van uw huid.

Hotstone massage

 

Een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd! Wat is een hot stone massage?

 

Een hot stone massage is, zoals het woord al zegt, een massage met “hete”stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt zal tussen de 40-45 graden liggen. Een aangename bodypeeling voorafgaande aan de massage vergroot de optimale werking voor lichaam en geest. De hot stone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. Alle stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van vorm, gewicht, warmtegeleiding en energieniveau.

 

Allereerst worden er een aantal stenen op u neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingesmeerd met olie, dit kan een neutrale of een aromatische olie zijn. Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen wat de massage veel effectiever maakt. Een hot stone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het voert afvalstoffen af, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam weer in balans brengen. De hot stone massage is vooral geschikt voor mensen met:

 

  - spier- en/of zenuwpijnen

  - rug- en/of nekklachten

  - slechte doorbloeding

  - stress

  - gewrichtsproblemen, zoals reuma en artrose

  - spijsverteringsproblemen  - vermoeidheidsverschijnselen

  - aandoening aan de luchtwegen

 

En uiteraard voor iedereen die eens wil onthaasten en de weldaad van een hot stone massage wil ervaren.

bottom of page