FM producten

FM Parfum is vergelijkbaar met, en geïnspireerd door, bestaande geuren in het assortiment bij luxe parfumerieën zoals Douglas of ICI Paris.

 

FM staat voor hoogwaardige kwaliteit tegen een lage prijs: de parfums bevatten meer geurconcentraat dan de geuren van de bekende merken en dus blijf je ze langer ruiken.

FM Parfum is niet nep maar komt uit dezelfde fabriek en bevat dezelfde concentraten als de bekende merken. Door de simpele uitstraling en uitsluitend mond-tot-mondreclame scheelt het jou in je portemonnee!

FM GROUP is in de wereld van de parfums een zeer snel groeiend bedrijf en beslist geen onbekende meer!

 

FM Group biedt u een grote verscheidenheid aan geuren en andere huidverzorgingsproducten. Momenteel hebben wij 150 verschillende geuren, verdeeld in de zogenaamde “classic” geuren, de “luxury”geuren, “fruit”geuren, etcetera. Naast parfums hebben wij ook deodorant, aftershave, douchegel, bodylotion, handcrème en scheerschuim in ons assortiment. Twee maal per jaar wordt ons assortiment doorgelicht en aangepast aan de smaak van het publiek. Nieuwe geuren worden toegevoegd terwijl de "minder actuele" geuren verdwijnen. Uniek is ook ons assortiment kinderparfums.

 

Het idee om een eigen lijn van exclusieve parfum en huidverzorgings-producten te ontwikkelen kwam van Artur Trawinski (CEO van FM Group) in 2004. Trawinski besloot om in zee te gaan met het door zijn vader geleide familiebedrijf Perfand. Dit bedrijf produceerde toen al meer dan tien jaar lang parfums voor diverse afnemers overal in de wereld.

 

Artur Trawinski zag dat de prijs van de parfum van de “bekende en dure” merken voor het grootste deel werd bepaald door de verpakking, het flesje en bovenal door de naam. Hij besloot toen om ook geuren op de markt te brengen.

 

De grondstoffen voor deze parfums worden geproduceerd door het bedrijf Drom met de hoofdzetel in München. Drom is één van ‘s werelds grootste producenten van parfumconcentraten. Deze fabriek heeft meer dan 80% van de productie en de markt in parfumconcentraten in handen. Parfumconcentraten zijn vrij verhandelbaar. Het merendeel van de bekende parfummerken betrekken dan ook bij Drom hun parfumconcentraten en de FM Group dus ook.

 

Zoals u heeft kunnen lezen is de FM Group in 2004 begonnen met parfum en aanverwante producten. Ondertussen is het assortiment van de FM Group uitgebreid met de volgende productlijnen:

 

  • FM for Home: uitstekende producten voor het huishouden, meubels, stoffering en de auto.

  • producten voor de verzorging van de voeten.

  • FM Make-up: cosmetica producten van een zeer goede kwaliteit met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

  • en -nieuw- FM-haarverzorging.

 

Heeft u zelf interesse om FM producten te verkopen of wilt u een bestelling plaatsen? Mail of bel dan!

 

info@skincare-ede.nl

Tel. 0318-626058